حل مشکل برق دزدی خودرو

✅ برق دزدی یعنی چی؟ + راه برطرف کردن آن

 

☑️ برق دزدی یه اصطلاح عامیانس به این منظور که یک وسیله ای در خودرو هست که وقتی خودرو خاموشه برق مصرف میکنه و باتری ماشین رو رو به نابودی و فنا میبره !
بیشترین علت برق دزدی رو تو ۳ تا چیز دیدم

قفل مرکزی
ضبط
دزدگیر
ابتدا سر باطری مثبت را باز میکنیم و بین باطری و سر باطری آمپرمتر قرار میدیم تا ببینیم واقعا برقی مصرف میشه یا نه .به یک نفر میگیم آمپرمتر رو نگاه کنه و ما تک تک فیوزهارو میکشیم و جا میزنیم اگه آمپرمتر ۰ رو نشون داد یعنی از اون فیوزه مشکل وجود داره ! در کل برق دزدی یعنی زمانی که شما ماشین خودتونا خاموش میکنید و غافل از همه جا یک مصرف کننده به طور مثال چراغ صندوق عقب که شما نمیتونید روشن بودنشا ببینید داره از باطری شما استفاده میکنه وباطری شما را نابود میکنه در کل معنی دقیق برق دزدی را برای دوستان خوبم توضیح دادم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
یه مورد دیگه برق دزدی هم داریم که مربوط میشه به کویل و خرابی وایرها که جرقه مستقیم به بدنه میخوره و به شمع نمیرسه

 

اگر در مواردی قاطی کردن و مختل شدن برقی سیستم های برقی را شاهد بودید ، سه کار را قبل از هر کار دیگر انجام دهید این کارها زیاد وقتگیر نیست. و هزینه ای هم در بر ندارد.
خیلی وقتها این ایرادات ماهها پول و انرژی ما را صرف خود می کند.

۱⃣ برق دزدی

۲⃣ شل بودن اتصالات باطری

۴⃣ اورشارژ آلترناتور یا در واقع همان بالا تر بودن جریان یا ولتاژ خروجی آلترناتور از حد استاندارد
که در واقع جریان بیشینه باید حدود ۶۵ آمپر
و ولتاژ نهایتا ۱۴.۵ولت باشد.

انواع دیود

دیود چیست ؟
دیود یکی از المان های الکترونیکی است که  جریان الکتریکی را در یک جهت از خود عبور می‌‌دهند و در جهت دیگر در مقابل عبور جریان از خود مقاومت بالایی نشان می‌‌دهند. این خاصیت آنها باعث شده بود تا در سالهای اولیه ساخت این وسیله الکترونیکی ، به آن دریچه یا (Valve) هم اطلاق شود. از لحاظ الکتریکی یک دیود هنگامی جریان را از خود عبور می دهد که شما با برقرار کردن ولتاژ در جهت درست (قطب مثبت پیل به آند و قطب منفی به کاتد) آنرا آماده کار کنید. مقدار ولتاژی که باعث می‌شود تا دیود شروع به هدایت جریان الکتریکی نماید ولتاژ آستانه یا (forward voltage drop) نامیده می‌شود که چیزی حدود ۰.۶ تا ۰.۷ ولت می‌‌باشد. از طرف دیگر دیود قطعه‌الکترونیکی است که ‌از به هم چسباندن دو نوع ماده n و p (هر دو از یک جنس ،سیلیسیم یا ژرمانیم) ساخته می‌شود. چون دیود یک قطعه دو پایانه ‌است،کریستال نیمه هادی نوع pدارای بار الکتریکی مثبت و کریستال نیمه هادی n دارای بار الکتریکی منفی می باشد .

بایاس دیود :
وصل کردن ولتاژ به دیود را بایاس کردن دیود می گویند .اعمال ولتاژدر دو سر پایانه‌هایش سه حالت را پیش می‌آورد.
دیود بیدون تغذیه :
که ولتاژ دو سر دیود برابر صفر است و جریان خالص بار در هر جهت برابر صفراست.
بایاس مستقیم یا تغذیه مستقیم:
که ولتاژ دو سر دیود بزرگتر از صفر است که ‌الکترونها را در ماده n و حفره‌ها را در ماده p تحت فشار قرار می‌دهد تا یونهای مرزی با یکدیگر ترکیب شده و عرض ناحیه تهی کاهش یابد. (بایاس مستقیم دیود)
بایاس معکوس : تغذیه با بایاس معکوس که ولتاژ دو سر دیود کوچکتر از صفر است، یعنی ولتاژ به دو سر دیود طوری وصل می‌شود که قطب مثبت آن به ماده n و قطب منفی آن به ماده p وصل گردد و به علت کشیده شدن یونها به کناره عرض ناحیه تهی افزایش می‌یابد (بایاس معکوس دیود).
انواع دیود:
۱- فتو دیود
۲- دیودنور دهنده LED
۳- دیود زنر
۴- دیود خازنی ( واراکتور)
۵- دیود اتصال نقطه ای
۶-دیود تونلی
فتو دیود ( Photo Diode ) :
فتو دیود که به آن دیود نوری نیز می گویند مانند دیود معمولی از اتصال دو نیمه هادی نوع N و P ساخته می شود با این تفاوت که محل اتصال نیمه هادی ها ، با مواد پلاستیکی سیاه پوشیده نمی شود بلکه برای اینکه نور به محل اتصال نیمه هادی ها برسد معمولاً آن محل را توسط شیشه و یا مواد پلاستیکی شفاف می پوشانند . روی اکثر فتودیودها یک لنز بسیار کوچک نصب می شود تا نور تابیده شده به آن منطقه را متمرکز کرده و به محل پیوند برساند

فتودیود همیشه در بایاس معکوس به کار می رود و با تابش نور به محل اتصال نیمه های های آن ، پیوندهای کووالانس موجود در ناحیه تخلیه در اثر انرژی نور تابیده شده شکسته شده و جریان معکوس فتودیود افزایش می یابد . هر چه نور تابیده شده به محل اتصال نیمه هادی ها بیشتر باشد مقدار جریان معکوس فتودیود بیشتر می شود و بر عکس ، هر چه نور تابیده شده به محل پیوند کمتر باشد مقدار جریان معکوس فتودیود کمتر می شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *